VIVACOM пуска две нови тарифни линии - Smart Call и Smart Net. Плановете са подходящи и за клиенти на предплатени услуги, търсещи алтернатива с минути и MB на цени, сходни с тези на текущите им планове.
При първата има включени минути за разговори както в национални мрежи, така и за международни. Най-изгодният вариант - Smart Call XL, дава възможност за неограничени разговори към всички в страната, 1500 минути в Първа международна група и 1000 МВ на максимална скорост за 25,99 лева на месец. В комбинация с други услуги, цената на месец може да достигне 21,99 лева.
Smart Net е създаден за абонати, които прекарват повече време в интернет, използват разнообразни мобилни приложения и предпочитат да общуват в социалните мрежи. Най-високият план от линията - Smart Net L, предлага 5000 МВ на максимална скорост в комбинация с 500 национални минути за 19,99 лева на месец. Той, както и средният вариант Smart Net М, включва 128GB безплатно облачно пространство в pCloud за съхранение на снимки, музика, електронни книги и всички важни файлове на потребителите.