ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД, в качеството си на Бенефициент по проект „Подобряване на производствения капацитет на ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД (ЦЕРБ)“, изпълняван във връзка със сключен договор за БФП № BG16RFOP002-2.001-1031-C01, по процедура BG16RFOP002-2.001 „Подобряване на производствения капацитет в МСП на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ по Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, Инвестиционен приоритет 2.2 „Капацитет за растеж на МСП“ осъществяван с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, има удоволствието да покани всички заинтересовани страни на публично събитие с цел информиране за напредъка по проекта.

Събитието ще се състои на 14.10.2016г. от 10.00 часа в сградата на ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД с адрес България, София 1220, ул. Локомотив 1.

На събитието ще бъдат представени и основните цели на проекта, които са повишаване на производствения капацитет и увеличаване на експортния потенциал на ЦЕРБ ЕАД. Предвидените за реализация по настоящия инвестиционен проект дейности са насочени от една страна към модернизация на технологичното оборудване в ЦЕРБ ЕАД, като в производствената база на предприятието ще бъде въведено в експлоатация ново технологично оборудване от най - висок клас, което пряко ще резултира в оптимизирането на технологичните процеси, подобряване на качеството на произвежданата продукция,редуциране на ресурсното потребление и снижаване до минимум на технологичните времена, с оглед достигане на пълния производствен капацитет в предприятието. Едновременно с това, се цели и пряк ефект върху подобряване на качествените характеристики на произвежданите продукти, с оглед удовлетворяване на нарастващите пазарни изисквания. Всички тези ефекти ще доведат до разширяване на пазарния дял на предприятието на национален пазар, както ще създадат реална възможност за създаване на експортен потенциал на предприятието и излаз на международни пазари.

------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------

Проект „Подобряване на производствения капацитет на ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД (ЦЕРБ)“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.