Мтел предлага нова предплатена услуга "Прима фамилия", която дава възможност потребителите с абонаментен план да говорят на преференциални цени или безплатно със своите деца, родители и близки хора.

Клиентите могат да купят новата "Прима фамилия" и да я обвържат със своя тарифен план към телекома. Цената на стартов пакет е 6 лева, има заредени 3 лева, 200 безплатни минути в мрежата на Мтел и 100MB мобилен интернет. Предлагат се три варианта за месечна такса с включена услуга "Прима фамилия".

При първия се плащат 3 лв. на месец, а разговорите с предплатения номер са по 1 стотинка на минута. От него пък обажданията към обвързания номер са безплатни. Дават се и 60 минути към пет номера от групата "Семейство и приятели" и 60 минути към "Прима за деца" и "Прима фамилия".

В другите два варианта, месечния пакет е съответно с такса 6 и 10 лева. При тях титулярът разговаря безплатно с обвързаната "Прима фамилия". Притежателят на предплатената карта разполага съответно с 200 или 1000 минути с всички други ползватели на "Прима фамилия" и "Прима за деца", както и към "Семейство и приятели".

Добавени са и пакети мобилен интернет съответно от 200 или 500MB. Един Мтел абонат може да закачи до три предплатени карти "Прима фамилия".