"Виваком" създаде нова бизнес линия за компаниите Business Smart. Ключовите предимства са неограничени MB на максимална скорост в България и в страните от ЕС и повече безплатни МВ в роуминг.

Новата тарифна линия предлага още неограничени разговори в България и в ЕС, повече безплатни минути в роуминг в страните от Зона 1 и за първи път - включени минути за роуминг разговори в страните от Зона 2. Ключово предимство е разделението на включените минути по отделни дестинации. Така клиентите ще имат контрол при изразходването на минутите в тарифният си план.

Бизнес тарифите са шест, като месечните такси варират от 10 до 99 лв. Например за 30 лв. абонамент компания получава неограничени разговори в България и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към Зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в България и ЕС, както и допълнителни 5300 безплатни МВ в роуминг.

Компаниите могат сами да допълнят разработените тарифни планове чрез пакетите към Business Smart плановете. Срещу месечна такса от 2, 3 или 5 лева се получават допълнително 1000, 3000 или 5000 MB за ползване в България и в роуминг в ЕС. Срещу ниска месечна такса има и пакети за разговори с до 1000 включени минути.