Управителят на „Галакси Инвестмънт Груп” Константин Бояджиев получи голямата награда в категория „Недвижими имоти“ в тазгодишното издание на конкурса Мистър и Мисис Икономика.

На официална церемония Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и сп. „Икономика” отличиха най-успешните бизнесмени и наредиха един до друг онези, които са допринесли най-много за развитието на родната икономика през изтичащата 2017 година. Награди бяха раздадени в 14 категории.

„Тази награда е много специална, защото е признание не само за мен като мениджър. Тя е най-вече отличие за усилията на целия екип на компанията. Приемам приза и като ангажимент, който трябва да бъде отстояван с обещанието, че ще продължим да работим със същата упоритост и професионализъм не само за подобряването на пазара на недвижими имоти, но на бизнес климата като цяло“, заяви по време на церемонията Константин Бояджиев.

„Галакси Инвестмънт Груп” е една от водещите инвестиционни компании в страната с повече от 18 години опит в развитието и управлението на успешни проекти в сектора на недвижимите имоти. Дружеството притежава диверсифицирано и богато портфолио от офисни сгради, търговски и индустриални площи, хотели, жилищни и ваканционни комплекси.