Макар да сме свикнали фирмените събирания да се провеждат по един и същи начин, редувайки единствено конферентната зала и ресторанта, все по-осезаемо тази тенденция изчезва. Ведно с промяната на работните пространства се изменят местата и начинът, по който се провеждат корпоративните събития. Все повече се търсят локации, позволяващи активности навън, чрез които служителите да покажат силните си качества извън офиса. Именно затова местата в близост до планината с богата природа са подходящи за организиране на бизнес събития.

Green Life Resort Bansko отговаря на тази тенденция, съчетавайки възможностите за планински и еко туризъм с делови събития. Комплексът предлага организирани пешеходни турове, колоездене, катерене, рафтинг, уроци по конна езда и други. Хотелът разполага с отлична материална база за организиране на фирмени срещи. Двете конферентни зали са напълно оборудвани за корпоративни събития с капацитет между 30 и 120 места в зависимост от разпределението. В помощ на организаторите е на разположение специализираният екип на хотела, който съдейства при реализиране на събитието.

“Климатът и природата в Банско дават целогодишна възможност за конферентен туризъм, съчетан със спорт и занимания навън. С покачването на температурите получаваме все повече резервации и запитвания за различни бизнес мероприятия. Очакваме интересът да се засили още през следващите месеци“, допълва Йордан Куванджиев, изп. директор на Green Life Resorts.

Ресторантът в Green Life Resort Bansko е просторен и се отличава с уютна обстановка и изискан стил. Мястото е прекрасно за провеждане на работни обеди и вечери, както и коктейли. СПА центърът предлага разнообразни процедури, включително финландска сауна, арома сауна, парна баня, тепидариум, ледена зона, фреш бар, индивидуални студиа за сух и мокър масаж, релакс зона, фитнес, външен и вътрешен басейн.