С 5,8 млн. лв. са нараснали задълженията на футболния клуб "Левски" от февруари месец насам. Единият вариант е да се сключи рекламен договор с голяма компания, но компаниите ги няма, бизнесът е в неизвестност. И от тази ситуация страда най-много "Левски". Остава ние съвсем сами да съберем парите. Това заяви баскетболният треньор Константин Папазов, който е и вторият най-голям акционер в "Левски", пред Нова тв.

Той показа в студиото отрицателният си тест за коронавирус, след като стоя 14 дни в изолация и пребори болестта. Папазов използвал този период за анализ, включително и на политическата ситуация у нас.

"На какво основание БСП, която е историческа партия и има неясен хоризонт пред себе си, има право да се чувства част от промяната, която сега хората искат. Всеки има право да протестира, но никой политически индивид няма право да прави капитал от това", смята Папазов, който изрично подчерта, че това е неговото лично мнение като човек, а не като акционер в "Левски".

Според него "протестите трябва да са камбана за властта, защото хората имат обективни причини да протестират". Народното недоволство трябвало да извади експерти и авторитетни фигури, които да управляват страната в следващите 7 месеца. След това, когато дойдело време за редовните избори, всеки трябвало да отиде до урните и да гласува.