Vivacom стартира лятото с изключително предложение към своите потребители - от днес до края на август телекомът премахва ограниченията на скоростта на клиентите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор по „Лятна промоция Unlimited 5G”. Така клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа без допълнително заплащане. В допълнение те получават достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.

Планове Unlimited непрекъснато се обогатяват с допълнителни включени услуги. Отлична възможност за развлечения в движение получават любителите на спорта с включеното допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO. По този начин клиентите на Unlimited ще могат да проследят в TV GO мачовете от европейските финали по футбол през това лято.

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за неограничено забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL, която разполага с огромно съдържание за всеки вкус - 70 милиони песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти. И още - абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за запазване на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Новата лятна оферта е част от стратегията на Vivacom да осигурява на своите потребители ексклузивен достъп до високотехнологични продукти и услуги при отлично съотношение между цена и качество и да предоставя неограничени възможности за общуване и свързаност.