LG подготви серия от информационно-развлекателни екрани, включително дисплей за предния пътник, който водачът не може да види. Предстоят да бъдат представен на изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас на 9 януари. Дисплеят от следващо поколение използва "технология за контрол на ъгъла на гледане", за да предотврати разсейването на водача. Това може да позволи на пътника да гледа например филм по време на движение.

Новата технология идва заедно с няколко други иновации, направени за автономни "софтуерно дефинирани превозни средства", всички базирани на това, което корейският технологичен гигант нарича "скринификация" на автомобили.

Настроени да „изпълнят арматурното табло", новите екрани на LG използват най-новата OLED технология, за да представят ултра-HD екрани както пред водача, така и пред пътника, както и дисплеи в тавана за пътниците отзад.

Също така ще бъде представен нов Нead-up дисплей, който заедно с арматурното табло използва 3D технология за подобряване на видимостта за водача.