Bentley Motors откри първия сервизен център на луксозната марка в България, съобщиха официално от британската марка. Модерното съоръжение, разположено в София, е оборудвано с набор от технологии за обслужване и ремонт, които гарантират, че българските клиенти на Bentley ще получат най-доброто обслужване за своите автомобили, поясняват от компанията.

Новият цех оборудван е с два специално разработени подемника на моделите на Bentley, като най-продавания луксозен SUV Bentayga и определящия сектора Continental GT, най-добрият Grand Tourer.

Марио Де Мартино, генерален мениджър на "Порше Интер Ауто България", коментира: "Нашият нов сервиз е крайъгълен камък за нас в България, позволявайки на нашите лоялни клиенти да се възползват напълно от опита на нашите техници и сервизен персонал. Очакваме с нетърпение да посрещнем тях и ентусиастите на марката в близко бъдеще."

Балаш Руз, директор в Bentley Motors Europe, добавя: "Новият сервиз в София е доказателство за непрекъснато разширяващия се профил на марката в Европа. Пристига в ключов момент, когато сме на път да пуснем нашето четвърто поколение Continental GT. Клиентите на първо, второ и трето поколение на Continental GT със сигурност ще оценят удобството и гъвкавостта, предоставени от новия сервиз и присъствие в България."