Има голям шанс, когато си купите нов телевизор, той да бъде именно производство на Samsung. Южнокорейският гигант е сред топ производителите на телевизори за последните 10 години, продавайки много повече телевизионни устройства от Sony и LG взети заедно.

Една от движещите сили зад успеха на Samsung е, че всяка година бранда изкарва много модели телевизори.

Без значение какъв тип телевизор си търсите, със сигурност ще откриете телевизор от Samsung, който да задоволи вашите нужди. Въпреки това, изборът на добър телевизор може да бъде объркващ заради дългите и понякога трудни за разшифроване имена, които Samsung дава на своите апарати. Не се тревожете, ние сме тук, за да ви помогнем. Независимо какво търсите и с какъв бюджет разполагате, ще ви помогнем да откриете най-добрия телевизор Samsung.

Защо Samsung?

Имайки предвид това, че сте отворили тази страница, предполагаме, че вече ви е минало през ума да си купите телевизор Samsung. Може да сте едва във фазата на проучване, когато все още не сте убедени, че искате именно телевизор от Samsung, но пък искате да разберете защо толкова много хора – както професионални оценители, така и обикновени ентусиасти остават доволни от продуктите на Samsung.

Samsung има толкова силно влияния върху тези хора, защото, като цяло техните телевизори са по-цветни и по-ярки в сравнение с конкурентните продукти, особено в гамата QLED.

Също така, е важно да се отбележи и следното: един телевизор Samsung обикновено се справя чудесно с т.нар. „upscaling”, а именно трансформирането от HD в 4К. Допълнително, по правило, се справят по-добре при показването на сцени с бързи движения, отколкото LG телевизорите. Един телевизор Samsung може да ви предложи и технологията, наречена HDR10 +, която прави цветовете да изглеждат супер живи, а входящото забавяне е доста слабо, което е страхотна новина за геймърите, които искат да използват телевизора си с Xbox One X или PS4 Pro.

Като общ недостатък на телевизорите Samsung е, че са по-скъпи от тези на конкурентите на компанията, а не всеки път предлагат по-дълъг живот на ползване. Другият проблем с телевизорите на Samsung е, че не поддържат Dolby Vision – HDR формат, който предлага по-голяма яркост и по-добри цветове от HDR10.

Каквото и да кажем, за да критикуваме Samsung, положителните им страни обикновено надхвърлят лошите, а ние бихме ви препоръчали телевизор Samsung ако сте от хората, които разполагат с малко повече бюджет и които търсят за себе си най-добрите телевизори.

Samsung има широко предлагане на телевизори, така че със сигурност ще откриете това, което търсите – било то защото търсите най-добрия телевизор Samsung или искате телевизор Samsung, но на разумна цена, или пък името е всичко, което има значение за вас, и ще се спрете на Samsung дори и да си вземете най-евтиния предлаган от тях модел.