Първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на ток, която е на “Енерго-Про”, стана на 5 години. Това е повод и за стартиране на игра “5 години “Купи ток” – сподели и спечели!” 14 късметлии ще спечелят енергийно ефективен продукт или голямата награда – електрическа тротинетка.

На 26 януари 2016 г. за първи път в България стана достъпно сключването на договор за доставка на електрическа енергия през интернет. Порталът на “Енерго-Про Енергийни услуги” – www.kupitok.bg, предостави възможност на всеки потребител в България за броени минути да стане клиент на компанията и да се възползва от предимствата на свободния пазар. Само през втората половина на 2020 г., когато стартира либерализацията на пазара за небитовите клиенти у нас, през онлайн портала на “Енерго-Про Енергийни услуги” са сключени над 200 договора за доставка на електроенергия, а към днешна дата енергийният търговец вече обслужва над 27 000 стопански клиенти.

По случай петия рожден ден на своята онлайн платформа “Енерго-Про Енергийни услуги” стартира играта. За да вземат участие в нея, е достатъчно потребителите да попълнят онлайн анкета, достъпна на www.kupitok.bg, както и през интернет сайтовете на “Енерго-Про Варна” и “Енерго-Про Енергийни услуги” - https://www.energo-pro.bg/bg и https://www.energo-pro-energyservices.bg/bg/. Анкетата е с три въпроса, свързани с доставката на ток на свободния пазар, и попълването ѝ отнема по-малко от минута. Играта ще продължи 6 месеца, а теглене на печеливши участници ще се извършва всеки месец до юли 2021 г. включително, като първият печеливш ще бъде определен на 26 февруари. Голямата награда – електрическа тротинетка – ще бъде изтеглена в края на играта – на 26.07.2021 година.