Атаките към български организации и фирми зачестяват, Нетера предпазва бизнеса от повишения риск

DDoS атаките и криптовирусите, които зачестиха напоследък в България,са сред най-разпространените и разрушителни видове кибер атаки. Те са сериозен бизнес риск, а не само ИТ проблем.Могат да доведат до прекъсване на услугите, загуба на данни и финансови щети.

Неслучайно всички банки,медии, успешни корпорациии фирмис онлайн магазини ползват услуги за кибер сигурност. Много от тях се доверяват на Нетера – глобална телекомуникационна компания с близо 30 години опит, която предлага комплексна защита.

Нетерапредпазва клиентите си отDDoS атаки иима услуга за архивиране на информацията със защита от криптовируси. Безопасността се допълва от гарантиран интернет, който компанията предоставя по собствена чисто нова, бърза и сигурна оптична мрежа в София, цяла България и над 65 страни по света.

Още едно ниво на сигурност клиентите на компанията постигат, като разположат сървърите си в защитената среда на един от 4-тедейта центъра на Нетера, два от които са в София.

Нетера предлага и облачни услуги, които отговарят на най-високите стандарти за кибер защита. Това се потвърждава от факта, че компанията е сертифицирана по ISO 27018 – стандарта за сигурност на облачните услуги.

Компанията е сертифициранаи по всички други нужни за бизнеса ѝ и важни за клиентите ѝ ISO стандарти, както и по международния сертификат зафинансова сигурност PSIDSS. Ако имате нужда от защита на системите и данните си, свържете се с Нетера. Ще ви консултират безплатно.