Bugatti представи изцяло новият модел Tourbillon, който замества досегашния Chiron. Цената на  Bugatti Tourbillon започва от 3,8 милиона евро без данъците и таксите, а шефът Мате Римац разкри, че тирежът от 250 бройки, които ще бъдат произведени вече е почти изчерпан. И то от клиенти, които не са виждали хиперколата. 

Bugatti Tourbillon е първият хибрид на компанията и освен могъщ нов бензинов V16 двигател разполага и с три електромотора. Всичките те създават чудовищна мощ от 1800 конски сили, които изстрелват колата от място до 100 км/ч за по-чалко от 2 секунди, а до 200 км/ч за 5 секунди! Максималната скорост е 444 км/ч.

Дизайнерите са успели да интегрират Т-образна 800-волтова батерия с капацитет 24,8 киловатчаса в карбоновия монокок. Пробегът без активиране на двигателя с вътрешно горене е минимум 60 километра.

Интериорът на Bugatti Tourbillon предизвиква индустрията. Задачата беше да се създаде „вечен" салон, който няма да остарее и след100 години. Няма цифрови табла: всички индикатори, включително заряда на батерията, се показват със стрелки. Пред водача има три кръгли дисплея с открити зъбни колела, които обясняват името на модела.

Хиперавтомобилът няма турбийон: новият продукт не се нуждае от механизъм, който компенсира влиянието на гравитацията върху точността на часовника.