Стартира шести пореден сезон на цялостната програма на SoftUni Digital

Тя предоставя единствения по рода си обучителен план с повече от 300 часа лекции, в които курсистите имат възможността да придобият ключови умения и знания в сферата на дигиталния маркетинг и да придобият професия, с която бързо да намерят мечтаната кариерна реализация или да развиват свой собствен бизнес. Вижте най-важното, което предстои:

SoftUni Digital - сезон 6

Основната цел на цялостната програма по дигитален маркетинг е да помогне на успешно завършилите студенти да се реализират в мечтаната от тях посока от дигиталния маркетинг. Ще имат възможността да разработят своя собствена бизнес идея или да се превърнат в част от някои от най-успешните компании с функциониращ дигитален маркетинг като експерти в областта.

От СофтУни споделиха:

“С всяко следващо издание се стремим да нанасяме промени и подобрения в програмата, за да може тя да улови и предаде видоизмененията в платформите, алгоритмите, новите тенденции в дигиталния маркетинг и т.н. С изданието на новата програма на SoftUni Digital обаче промените са много по-задълбочени, както на ниво курсове, така и цялостни организационни и структурни трансформации в пътеката на обучение. Към днешна дата тя се състои от три последователни нива, с които курсистите надграждат поетапно уменията си, докато завършат с професия, готови да посрещнат новите професионални предизвикателства пред себе си. Те са:

• Marketing Basics - основополагащ курс, представляващ вход към следващата част от програмата

• Fundamentals Program - това е специално разработената ни програма, която обхваща дигиталния маркетинг на 360 градуса и включва всички негови направления: Content Marketing, Email Marketing, Facebook Marketing, Google Ads, SEO & Analytics, E-commerce.

• Professional Program - тя дава възможност на курсистите да придобият по-тясна специализация в някое от трите направления: Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert, Search Engine Marketing Expert. С придобитите професионални умения, те могат да се реализират като водещи експерти в конкретно избрана от тях сфера от дигиталния маркетинг.

След като завършат успешно избраното професионално направление и придобият необходимия брой кредити, студентите получават диплома от SoftUni Digital за придобита професия (спрямо съответната изучавана специалност), разпознавана и призната от всички компании на пазара.

Това е първото цялостно професионално обучение по едни от най-търсените и желани професии на бъдещето, което създадохме, за да задоволим нуждите на индустрията и на нашите студенти. Новата програма дава именно това решение за бранша, с което ще подготвяме специалистите, които да се справят с дигиталната реалност и да предоставят качествени услуги, с което да затвърдим все по-водещата позиция на българския дигитален сектор в световен мащаб.

Лекторският състав на цялостната програма на SoftUni Digital се състои от някои от най-добрите експерти и практици в областта на дигиталния маркетинг, спечелили редица национални и международни награди - Василена Вълчанова, Велизар Величков, Денислав Георгиев, Жюстин Томс, Лора Горовска, Симона Попова, Мартин Войнов, Генадий Воробьов, Димитър Савов. С желание и всеотдайност, те предават най-ценното от натрупания през годините опит, придобит чрез сблъскване с разнообразни проблеми, работа в най-различни сектори и индустрии, редица малки и големи компании, и добре познати на всички ни корпорации. С тяхна помощ студентите натрупват ключови знания и научават най-добрите съвременни практики и техники за работа, с които извеждат уменията си на следващо ниво.

В SoftUni Digital курсистите ни получават и кариерно съдействие под формата на помощ в подготовката за интервю и директни препоръки към някои от най-добрите фирми в сферата.”

Не пропускайте и вие да поемете по пътя на своето дигитално пътешествие още днес със SoftUni Digital! Превърнете се в успешно реализирали се дигитални маркетинг експерти или развийте свой собствен бизнес. Побързайте да се включите, местата са ограничени!