Вероятно вече се е превърнало в клише, но е самата истина – живеем в информационна епоха. Това означава две неща – че информацията е най-ценният капитал, от една страна, и че информацията никога не е била толкова достъпна, от друга. Тя буквално е на един клик разстояние, а „Попитай Google“ вече е част от ежедневната ни реч. Дотолкова сме свикнали, че дори не се замисляме какво бихме правили, ако го нямаше онова малко поленце, в което да напишеш нещо - каквото и да е - и просто да кликнеш.

Всички знаем колко е важно информацията, която ползваме, да бъде актуална и достоверна. Знаят го и в Google. И именно затова през 2009 Google избраха Golden Pages за свой единствен доверен източник на информация за услугата си Google Maps за България. Всяка седмица справочникът предоставя информация за българските фирми на Google, а те от своя страна я включват в своята база данни. През януари 2015 година е подписан нов Договор, който потвърждава доверието на Google в Golden Pages, а потребителите и фирмите в България ще продължат и занапред да извличат многобройни ползи от тяхното сътрудничество.

По този начин Golden Pages е единственият доставчик на световната търсачка за България по отношение на услугата Google карти и Google бизнес.

Успехът на това партньорство не изненадва никого. Golden Pages е водещ бизнес справочник, включващ над 120 000 контакти на фирми в България. Oнлайн справочникът www.goldenpages.bg стартира през юни 2007 и покрива цялата страна, a oт януари 2011 Golden Pages оперира изцяло онлайн. Фирмите могат да рекламират в над 750 класификации, а потребителите - да търсят в база данни от над 120 000 компании. Всичко това осигурява стабилен трафик от над 300 000 потребители на месец, а базата данни на Golden Pages е най-разбираемата и точна в България. Ежедневно се проверяват и осъвременяват стотици записи на фирми, за да могат потребителите да намират лесно доставчици на продукти и услуги.

От Google също разчитат на търговския екип и базата данни на Golden Pages за непрекъснато повишаване качеството на услугите и максимална достоверност и актуалност на информацията, която търсачката предоставя за България. За целта всяка седмица Golden Pages подават информация към Google, за да могат потребителите да са сигурни, че ще намерят това, което търсят.

Разбира се, както при всеки сполучлив продукт или услуга, и тук конкуренцията не спи. Редица фирми се представят за партньори на Google и което е по-лошо – изнудват клиентите да плащат, за да бъдат включени в Google Maps и приоритетното показване, което на практика няма как да стане. Важно е да запомните, че Golden Pages е единственият официален партньор на Google, има офис единствено в София, фактурите, които изпраща са от името на Голдън Медия ООД и най-важното – за клиентите на Golden Pages услугата е напълно безплатна. Не позволявайте на съмнителни фирми да злоупотребят с вас, с парите и с доверието ви. Съветваме настоятелно всички бизнеси, които имат съмнения в автентичността на фирмата, която им предлага услугата да се свържат с нас на тел: 0700 20 466 или [email protected]

Доверието е нещо, което не се печели лесно и трябва доста да се потрудиш, за да го спечелиш. Трябва да докажеш, че си професионалист, стабилен, коректен и продължаваш да се развиваш. Така го правят най-добрите. Така и Golden Pages спечели доверието на Google. Можете да сте сигурни, че ще спечели и вашето.