Американският рапър Лил Уейн (34) продаде за 10 милиона къща, в която има басейн за акули и скейт парк на покрива, съобщава "Лос Анджелис таймс".

Имотът с площ 1403 кв. м се намира на остров Ла Горс в Маями бийч и се сдоби със скандална слава преди две години. Тогава неизвестен "доброжелател" се обади в полицията и заяви, че в къщата на рапъра има стрелба и четири трупа. Сигналът обаче се оказа фалшив и малко след това Уейн обяви собствеността си за продажба за 18 милиона долара.

Кандидати обаче не се появиха и сега Уейн се съгласи на сделка срещу 10 милиона долара. В основната къща има 6 спални, а в по-малката те са 2. Там има и стая, която е превърната в звукозаписно студио.

Като запален скейтбордист Уейн е направил скейт парк на покрива. В имота има и басейн за акули, чието движение във водата може да се наблюдава през дебела стъклена витрина. Има и външен басейн, частен пристан и гараж за 3 коли.

Рапърът се сдоби с имота през 2011-а, като плати $11,6 млн. Местни медии твърдят, че Уейн остава да живее в района на Маями бийч, но подробности не се съобщават.
Снимки Ройтерс и "Лос Анджелис таймс"

Голямата къща разполага и с външен басейн
Голямата къща разполага и с външен басейн
Лил Уейн
Лил Уейн