Дрехи, мода, стил, имидж. Всеки от нас познава добре тези думи, но замисляме ли се кое от къде произхожда и каква е неговата история. Нека надникнем зад кулисите на модерни мъжки дрехи, от чийто идеи черпят модните дизайнери, за да оптимизират отново гардероба на нежната половина от човечеството.

За да създадете перфектния гардероб, трябва да положите много усилия. Всички неща в него трябва да се комбинират, за да може да създадете свои собствен стил, но в същото време да се обличате различно.

Всяка една дреха трябва да е преди всичко практична и удобна, а не просто красива и модерна. Ако искате точно такъв гардероб, обърнете внимание на широк набор от ризи, блузи, обувки, в това число маратонки. Всяка от тях има идеята да стои добре, да създава правилния имидж и да кара тялото да се чувства комфортно.

Ето кои от тях ще ви помогнат да изглеждате красиво:

Риза – безспорен е факта, че тя се явява в дамския гардероб, заимствайки всичко от мъжкия гардероб. Ако учите или работите, съчетайте сериозния бизнес дрес код с развлеченията. Без стилна бяла риза, не можете да направите отличното изображение и да оставите положително впечатление. Модерната бяла риза не е непременно строга линия и скучно нарязване. Разнообразието от модели ще ви позволи да изберете правилната опция както за офиса, така и за парти или разходка. Сега особено подходящи са бели ризи с якичка. Често те са украсени с големи елементи, за да създадат в образа романтично усещане.

В офиса можете да носите такава риза с класическа пола тип молив или панталон, за парти в комбинация с дънки. Различните варианти по темата за такива модерни ризи се намират в колекциите на различни дизайнери. Можете да изберете най-подходящия модел за себе си и при това за по-демократична цена.

Мъжките, както и дамските ризи сега са от значение. Те са станали модерни дори и в минали сезони, но не бързайте да се отдадете на нови тенденции, така че можете спокойно да изберете такава риза за отдих или забавление. Най-важното е правилно да съчетаете такава риза с останалата част от вашия гардероб.

Яке - зимните тежки облаци, неволно или волно ни подтикват да мислим за есенно-зимния гардероб. Време е да помислите за връхната дреха в дъждовната есен. Не се страхувайте да изберете нещо различно – кожено яке, деним яке и да комбинирате с фланелки. Изберете подходящ цвят и удължени модели. Това ще ви позволи да комбинирате горната част с панталони или да носите дори рокля. Един вид изберете универсален модел.

За тези, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и привличат мъже, дизайнерите предлагат светли връхни якета от сочни нюанси.

Бъдете внимателни при избора на кройка. Ако искате да скриете недостатъци на фигурата и да подчертаете талията, тогава асиметричен разрез ще ви направи лоша услуга, особено това, че не отива на момичета с великолепни форми. Запомнете обаче, че правилното съчетание между дължина, изрязване и модел ще ви помогне да изглеждате зашеметяващо във всеки един момент.

Маратонки - тук значение няма нито пола, нито възрастта. Всеки в есенния гардероб трябва да има поне един чифт маратонки, та дори да не е страстен привърженик на спорта. Маратонките са удобни, практични и разнообразни. Изберете цвят и модел, който в най-голяма степен се доближава до вашия стил. Дайте предимство на неутрални цветове, които могат лесно да се комбинират с почти всяка друга цветова комбинация.

Моделите мъжки маратонки могат да се похвалят на внимание от страна на силния пол всеки ден, за разлика от нежната половина на човечеството.

Ако предпочитате по-женствен и романтичен стил в дрехите, трябва да обърнете внимание на блузи от нежни нюанси и светли тъкани. Повечето дизайнери имат много красиви неща, изработени от естествени тъкани.

Опитвайки се да бъдете модерни и избирайте тези неща, които в най-пълна степен ви подхождат.

Обърнете внимание на предложенията и работата на дизайнерите и винаги ще се чувствате стилни и красиви, независимо от чий гардероб заимствате модни дрехи. Аксесоари и идеи!